Enkel rødkålssalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Rødkål. rå
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 dl. Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 spsk. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
  Marinade:
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
   
Energi:
KJ total 4969 (1183 kcal)
KJ pr. Pers. 1242 (295 kcal)
Vægt ialt 1488 gram
Vægt pr. Pers. 372 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 9.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)