Bulgursalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
350 gram Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
300 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Marinade:
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 7511 (1788 kcal)
KJ pr. Pers. 1877 (447 kcal)
Vægt ialt 1451 gram
Vægt pr. Pers. 362 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 517 KJ (123 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)