Squashkage (Bradepande) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3.5 dl. Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
evt. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 27087 (6449 kcal)
KJ pr. Pers. 2257 (537 kcal)
Vægt ialt 1769 gram
Vægt pr. Pers. 147 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1530 KJ (364 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 20.7 gram
Kulhydrat 40.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)