Kaspers Bradepandekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 15 Pers.
Ingredienser:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
80 gram Pålægschokolade mørk 1 "plade" pålægschokolade vejer ca. 12.5 gram
 
Energi:
KJ total 22990 (5473 kcal)
KJ pr. Pers. 1532 (364 kcal)
Vægt ialt 1865 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1232 KJ (293 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 40.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)