Nøddepostej - Nøddesteg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
200 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
100 gram Kogte ris 1 dl. kogte ris vejer ca. 65 gram.

1 dl. (80 gram) ukogte ris giver ca 160 gram kogte
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Rosmarin, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10449 (2487 kcal)
KJ pr. Pers. 2612 (621 kcal)
Vægt ialt 1038 gram
Vægt pr. Pers. 259 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1006 KJ (239 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 19.0 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)