|
500 |
gram |
Knoldselleri, skrællet vægt500 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
|
1 |
dl. |
Revet, mozzarellaost 45+1 dl. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
2 |
dl. |
Rasp2 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
0.5 |
dl. |
Olivenolie0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
4 |
|
Tomater, friske4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
|
|
Basilikum, frisk Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
|
400 |
gram |
Båndpasta, frisk grøn400 gram Båndpasta, frisk grøn
|
|
|
|
KJ total 6622 (1576 kcal)
KJ pr. Pers. 1655 (394 kcal)
Vægt ialt 1623 gram
Vægt pr. Pers. 405 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 21.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|