Daddelkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
300 gram Dadler tørrede stenfri
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
175 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 13726 (3268 kcal)
KJ pr. Pers. 1143 (272 kcal)
Vægt ialt 1248 gram
Vægt pr. Pers. 104 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1099 KJ (261 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 12.7 gram
Kulhydrat 33.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)