Grillet kalkunbryst med feta og soltørrede tomater næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
900 gram Kalkunbryst
75 gram Feta. 40+
0.5 bdt. Oregano, frisk
2.5 dl. Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
1 spsk. Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.25 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
  Grillede græske kartofler:
1000 gram Kartofler, nye
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Oregano, tørret
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Græsk tomatsalat:
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 bdt. Oregano, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, sort, knust
2 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 13338 (3175 kcal)
KJ pr. Pers. 3334 (793 kcal)
Vægt ialt 2825 gram
Vægt pr. Pers. 706 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 472 KJ (112 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)