Chokoladekage i bradepande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Chokoladeglasur:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 spsk. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 21770 (5183 kcal)
KJ pr. Pers. 1814 (431 kcal)
Vægt ialt 1357 gram
Vægt pr. Pers. 113 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1604 KJ (381 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 20.7 gram
Kulhydrat 45.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)