Appelsinkage (Bradepandekage) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
75 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 16765 (3991 kcal)
KJ pr. Pers. 1397 (332 kcal)
Vægt ialt 1180 gram
Vægt pr. Pers. 98 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1420 KJ (338 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 17.1 gram
Kulhydrat 42.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)