Brunsvir næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 tsk. Kardemomme, stødt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær, frisk
3.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Fyld
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
3 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Pynt:
Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Energi:
KJ total 21094 (5022 kcal)
KJ pr. Portion 21094 (5022 kcal)
Vægt ialt 1512 gram
Vægt pr. Portion 1512 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1395 KJ (332 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 52.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)