Lemon meringue pie næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Citroncreme:
135 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
4 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Marengs:
3 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10562 (2514 kcal)
KJ pr. Pers. 2640 (628 kcal)
Vægt ialt 996 gram
Vægt pr. Pers. 249 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1060 KJ (252 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 10.8 gram
Kulhydrat 35.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)