|
|
|
Dej:
|
100 |
gram |
Mandler, usmuttede100 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
|
2 |
|
Mandler, bitre2 Mandler, bitre 1 mandel vejer ca. 1 gram.
Bitre mandler er giftige og skal bruges i begrænsede mængder, men fremme smagen af mandler.
|
200 |
gram |
Ren rå marcipan200 gram Ren rå marcipan
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1 |
|
Appelsin, skal heraf1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
|
|
Chokolademousse:
|
250 |
gram |
Mørk chokolade 44%250 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%
Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
3 |
dl. |
Piskefløde3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
spsk. |
Flormelis2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
|
2 |
|
Æggeblommer, pasteuriseret2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
|
|
|
|
KJ total 17787 (4235 kcal)
KJ pr. Pers. 2223 (529 kcal)
Vægt ialt 1038 gram
Vægt pr. Pers. 129 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1713 KJ (408 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 28.9 gram
Kulhydrat 30.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|