Katrine-blomme-kage - Clafoutis næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
4 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 9781 (2328 kcal)
KJ pr. Pers. 2445 (582 kcal)
Vægt ialt 2085 gram
Vægt pr. Pers. 521 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 469 KJ (111 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)