Blommetærte med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
130 gram Ren rå marcipan
130 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
500 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
   
Energi:
KJ total 15589 (3711 kcal)
KJ pr. Pers. 1948 (463 kcal)
Vægt ialt 1280 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1217 KJ (289 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 17.4 gram
Kulhydrat 29.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)