Bagt æblekage med hasselnødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.25 tsk. Kardemomme, stødt
0.25 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
0.25 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
800 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 19757 (4704 kcal)
KJ pr. Pers. 1975 (470 kcal)
Vægt ialt 1903 gram
Vægt pr. Pers. 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1037 KJ (247 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 31.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)