Salat, Mexicansk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
150 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
150 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
200 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
   
  Marinade:
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Paprika
0.5 tsk. Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6202 (1476 kcal)
KJ pr. Pers. 1550 (369 kcal)
Vægt ialt 1860 gram
Vægt pr. Pers. 465 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)