Amerikansk kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Kogte kolde kartofler
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 9075 (2160 kcal)
KJ pr. Pers. 2268 (540 kcal)
Vægt ialt 1881 gram
Vægt pr. Pers. 470 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 482 KJ (114 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 9.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)