Marineret kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Marinade:
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
0.5 dl. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
   
600 gram Kogte kolde kartofler
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 5749 (1368 kcal)
KJ pr. Pers. 1437 (342 kcal)
Vægt ialt 1115 gram
Vægt pr. Pers. 278 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 515 KJ (122 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 11.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)