Broget kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler, nye
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 dl. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Dressing:
1 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8275 (1970 kcal)
KJ pr. Pers. 2068 (492 kcal)
Vægt ialt 1267 gram
Vægt pr. Pers. 316 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 653 KJ (155 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)