Aspargeskartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Aspargeskartofler
3 dl. Græsk yoghurt 10% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Kørvel, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4474 (1065 kcal)
KJ pr. Pers. 1118 (266 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 389 KJ (92 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)