Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalvetykkam
Peberkorn, sorte
   
2 Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
300 gram Grønne bønner, friske
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Brød
   
Energi:
KJ total 13581 (3233 kcal)
KJ pr. Pers. 3395 (808 kcal)
Vægt ialt 2900 gram
Vægt pr. Pers. 725 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 468 KJ (111 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)