Bradepandekage med citron næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
375 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
375 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Hjortetaksalt
   
  Glasur:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
   
Energi:
KJ total 29281 (6971 kcal)
KJ pr. Pers. 2440 (580 kcal)
Vægt ialt 1819 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1609 KJ (383 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 19.4 gram
Kulhydrat 47.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)