Rugmuffins med gulerod og rosiner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
125 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 tsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 8644 (2058 kcal)
KJ pr. stk. 720 (171 kcal)
Vægt ialt 1022 gram
Vægt pr. stk. 85 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 845 KJ (201 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 38.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)