Vegetarisk lasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
100 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
100 gram Feta. 50+
100 gram Hytteost. 20+
0.25 dl. Chilisauce
3 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
12 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
250 gram Helbladet spinat, frost
   
  Gratinering:
Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 6750 (1607 kcal)
KJ pr. Pers. 1687 (401 kcal)
Vægt ialt 1506 gram
Vægt pr. Pers. 376 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 448 KJ (106 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)