Fuldkornsrugbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
20 gram Gær, frisk
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
250 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Rugkerner. skårne/knækkede
   
Energi:
KJ total 7313 (1741 kcal)
KJ pr. Brød 7313 (1741 kcal)
Vægt ialt 882 gram
Vægt pr. Brød 882 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 829 KJ (197 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 43.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)