Grøntsagslasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Grøntsagssovs:
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Oregano, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Bechamelsovs:
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
Muskat
   
  Desuden:
6 Lasagneplader, friske 1 pakke friske lasagneplader indeholder 200 gram.
   
Energi:
KJ total 7057 (1680 kcal)
KJ pr. Pers. 1764 (420 kcal)
Vægt ialt 2057 gram
Vægt pr. Pers. 514 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 342 KJ (81 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)