Spaghetti carbonate næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
500 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Krydderurter
   
Energi:
KJ total 16978 (4042 kcal)
KJ pr. Pers. 4244 (1010 kcal)
Vægt ialt 1305 gram
Vægt pr. Pers. 326 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1300 KJ (309 kcal)
Protein 12.4 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 30.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)