Gærkringle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Kringle 1 Kringle
Ingredienser:
  Dej:
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær, frisk
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
150 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 26294 (6260 kcal)
KJ pr. Kringle 26294 (6260 kcal)
Vægt ialt 1722 gram
Vægt pr. Kringle 1722 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1526 KJ (363 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 21.0 gram
Kulhydrat 38.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)