Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Croissanter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Wienerbrødsdej:
  Grundej
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Indrulning
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pensling
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 19209 (4573 kcal)
KJ pr. stk. 1200 (285 kcal)
Vægt ialt 1304 gram
Vægt pr. stk. 81 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1473 KJ (350 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 21.1 gram
Kulhydrat 35.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)