Bradepandekage med chokoladestykker næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 25044 (5962 kcal)
KJ pr. Pers. 3130 (745 kcal)
Vægt ialt 1630 gram
Vægt pr. Pers. 203 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1536 KJ (365 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)