Gulashsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Mellemskært oksekød
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Bacon i tern
250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Paprika, rosen
0.5 tsk. Kommen, stødt
3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
20 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
Energi:
KJ total 10086 (2401 kcal)
KJ pr. Pers. 2521 (600 kcal)
Vægt ialt 4619 gram
Vægt pr. Pers. 1154 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 218 KJ (51 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)