Rababerkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
  Fyld:
300 gram Rabarber, renset vægt
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Tilbehør:
Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Ingefær, syltet i sukkerlage 1 tsk. vejer ca. 5 gram.
1 spsk. vejer ca. 20 gram.
1 dl. vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 7803 (1857 kcal)
KJ pr. Pers. 1950 (464 kcal)
Vægt ialt 797 gram
Vægt pr. Pers. 199 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 978 KJ (232 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 35.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)