|
|
|
Dej:
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
50 |
gram |
Sukker50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
90 |
gram |
Hvedemel90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
0.5 |
tsk. |
Bagepulver0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
knsp. |
Salt1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
50 |
gram |
Mandler, smuttede50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.
1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
300 |
gram |
Rabarber, renset vægt300 gram Rabarber, renset vægt
|
1 |
|
Vaniljestang, kornene heraf1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
|
125 |
gram |
Sukker125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
2 |
|
Æggehvider2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
|
|
Piskefløde Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
evt. |
Ingefær, syltet i sukkerlage evt. Ingefær, syltet i sukkerlage 1 tsk. vejer ca. 5 gram.
1 spsk. vejer ca. 20 gram.
1 dl. vejer ca. 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 7803 (1857 kcal)
KJ pr. Pers. 1950 (464 kcal)
Vægt ialt 797 gram
Vægt pr. Pers. 199 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 978 KJ (232 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 35.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|