Rabarbergrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
Rød frugtfarve
   
Energi:
KJ total 2242 (533 kcal)
KJ pr. Pers. 1121 (266 kcal)
Vægt ialt 802 gram
Vægt pr. Pers. 401 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 16.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)