Corn chowder (Tyk majssuppe) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
   
250 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
250 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5233 (1246 kcal)
KJ pr. Pers. 1308 (311 kcal)
Vægt ialt 2275 gram
Vægt pr. Pers. 568 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 230 KJ (54 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 7.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)