Langtidshævet durumbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
20 gram Gær, frisk
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Tykmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
600 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 19477 (4637 kcal)
KJ pr. Brød 9738 (2318 kcal)
Vægt ialt 2110 gram
Vægt pr. Brød 1055 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 923 KJ (219 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 42.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)