Rabarberkompot med vanillecreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Rabarber, renset vægt
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Creme
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4522 (1076 kcal)
KJ pr. Pers. 1130 (269 kcal)
Vægt ialt 697 gram
Vægt pr. Pers. 174 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 648 KJ (154 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 19.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)