Kalv i asparges næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalvetykkam
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
100 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
6 Peberkorn, sorte
3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Stuvning:
600 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Blandet suppe og aspargesvand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
   
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 15235 (3627 kcal)
KJ pr. Pers. 3808 (906 kcal)
Vægt ialt 3689 gram
Vægt pr. Pers. 922 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 412 KJ (98 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)