|
800 |
gram |
Kalvetykkam800 gram Kalvetykkam
|
200 |
gram |
Løg, pillet vægt200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
100 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
100 |
gram |
Persillerod100 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
|
6 |
|
Peberkorn, sorte6 Peberkorn, sorte
|
3 |
tsk. |
Salt3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Vand Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Stuvning:
|
600 |
gram |
Friske hvide asparges600 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.
Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af.
Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.
skrællet vægt
|
30 |
gram |
Smør30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
3 |
spsk. |
Hvedemel3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
5 |
dl. |
Blandet suppe og aspargesvand5 dl. Blandet suppe og aspargesvand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
|
Citron, saft heraf0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
|
2 |
dl. |
Piskefløde2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber, hvid Peber, hvid
|
|
|
|
1 |
bdt. |
Persille, frisk1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kartofler, nye1000 gram Kartofler, nye
|
|
|
|
KJ total 15235 (3627 kcal)
KJ pr. Pers. 3808 (906 kcal)
Vægt ialt 3689 gram
Vægt pr. Pers. 922 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 412 KJ (98 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 7.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|