Indisk kylling i wok med kokosmælk, citron og tomat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 cm. Ingefær, frisk
1 Rød chilipeber
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Karrypasta
   
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 tsk. Koriander, stødt
0.5 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
2 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
0.5 ds. Kokosmælk, stor dåse 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
evt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10924 (2601 kcal)
KJ pr. Pers. 2731 (650 kcal)
Vægt ialt 1907 gram
Vægt pr. Pers. 476 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 572 KJ (136 kcal)
Protein 11.9 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 16.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)