Spagetti alla carbonara næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
125 gram Bacon i tern
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 13974 (3327 kcal)
KJ pr. Pers. 3493 (831 kcal)
Vægt ialt 1005 gram
Vægt pr. Pers. 251 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1390 KJ (331 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 38.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)