|
500 |
gram |
Båndpasta, frisk500 gram Båndpasta, frisk
|
|
|
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
250 |
gram |
Bacon i skiver250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
|
600 |
gram |
Oksekød, hakket ca. 16% fedt600 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
|
70 |
gram |
Tomatpure, koncentreret70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
2 |
tsk. |
Oregano, tørret2 tsk. Oregano, tørret
|
1 |
tsk. |
Paprika, edelsuss1 tsk. Paprika, edelsuss
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
200 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
|
|
Sovs:
|
1.5 |
spsk. |
Hvedemel1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
5 |
dl. |
Mælk5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
30 |
gram |
Smør30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
KJ total 15622 (3719 kcal)
KJ pr. Pers. 3905 (929 kcal)
Vægt ialt 2821 gram
Vægt pr. Pers. 705 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 553 KJ (131 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 12.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|