Kernerugbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
7.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
35 gram Gær, frisk
225 gram Rugkerner. skårne/knækkede
225 gram Hvedekerner. hele/knækkede
75 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
35 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
450 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 17245 (4106 kcal)
KJ pr. Brød 8622 (2053 kcal)
Vægt ialt 2020 gram
Vægt pr. Brød 1010 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 853 KJ (203 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 45.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)