|
2 |
dl. |
Mælk2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
50 |
gram |
Gær, frisk50 gram Gær, frisk
|
100 |
gram |
Margarine100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
500 |
gram |
Hvedemel500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
2 |
spsk. |
Sukker2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
4 |
|
Æbler, syrlige4 Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt
1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
|
75 |
gram |
Margarine75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
spsk. |
Sukker2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
2 |
tsk. |
Kanel, stødt2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
|
|
|
|
|
|
Pensling:
|
|
|
Æg M/L, hele Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
Perlesukker/Tesukker Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
KJ total 15596 (3713 kcal)
KJ pr. Kringle 15596 (3713 kcal)
Vægt ialt 1442 gram
Vægt pr. Kringle 1442 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1081 KJ (257 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 33.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|