|
25 |
gram |
Gær, frisk25 gram Gær, frisk
|
2 |
dl. |
Vand2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
100 |
gram |
Grahamsmel100 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
175 |
gram |
Hvedemel175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
200 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
1 |
dl. |
Tomatpure1 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
100 |
gram |
Champignoner, renset vægt100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
4 |
|
Tomater, friske4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
tsk. |
Oregano, tørret1 tsk. Oregano, tørret
|
1.5 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne1.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
KJ total 9228 (2197 kcal)
KJ pr. Pers. 2307 (549 kcal)
Vægt ialt 1379 gram
Vægt pr. Pers. 344 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 669 KJ (159 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 19.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|