Båndpasta med kødsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
1 spsk. Oregano, tørret
0.5 spsk. Basilikum, tørret
2 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
500 gram Båndpasta, frisk
Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 11757 (2799 kcal)
KJ pr. Pers. 2939 (699 kcal)
Vægt ialt 3273 gram
Vægt pr. Pers. 818 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 359 KJ (85 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)