Auberginer med okseruller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dressing
3 dl. Tykmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Okseruller
600 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
0.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 spsk. Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Auberginer
2 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
1.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 spsk. Merian, frisk
1 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 12822 (3052 kcal)
KJ pr. Pers. 3205 (763 kcal)
Vægt ialt 2621 gram
Vægt pr. Pers. 655 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 489 KJ (116 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)