Gammeldags rabarberkage med flødeskum næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Rabarber, renset vægt
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Rasp:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14521 (3457 kcal)
KJ pr. Pers. 1815 (432 kcal)
Vægt ialt 1804 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 804 KJ (191 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 30.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)