Pizza Margherita næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pizzadej:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
4 spsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
200 gram Mozzarella. 30+ (den friske)
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Toppings:
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10433 (2484 kcal)
KJ pr. Pers. 2608 (621 kcal)
Vægt ialt 1550 gram
Vægt pr. Pers. 387 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 673 KJ (160 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 24.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)