Daim islagkage 09 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
4.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
2 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
3 Kiwi, frisk 1 frisk kiwi vejer ca. 70 gram
Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 15037 (3580 kcal)
KJ pr. Pers. 1879 (447 kcal)
Vægt ialt 1188 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1265 KJ (301 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 17.4 gram
Kulhydrat 31.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)