Kærnemælkskage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
  Glasur:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dråber Gul frugtfarve
   
Energi:
KJ total 19330 (4602 kcal)
KJ pr. Pers. 2416 (575 kcal)
Vægt ialt 1553 gram
Vægt pr. Pers. 194 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1244 KJ (296 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 54.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)